ΦΩΤΟ.Γερμανοί στρατιώτες χαλαρώνουν στον Δευτερο Παγκοσμιο!

Γελώντας, οι φρουροί ενως βασικού προπύργιου της ναζιστικής Γερμανίας το 1944 φαινεται να μην έχουν καμια αγωνία και κανένα πρόβλημα καθώς ποζάρουν για τον φακό. Βεβαια η φωτογραφία δεν θα δημοσιευόταν ποτε εαν δεν εκλεβε την φωτογραφική μηχανή ένας Αγγλος στρατιωτης.

Μετα απο μια τολμηρή επιδρομή στο ειδυλλιακό Ολλανδικό νησι Walcheren( το οποίο ηταν ένα ναζιστικό οχυρό που έδινε στις γερμανικές δυνάμεις τη χρήση και τον έλεγχο του λιμανιού της Αμβέρσας στο Βέλγιο), ο Βρετανικής καταγωγής ήρωας πολέμου άρπαξε την μηχανή και οι φωτογραφιες δημοσιεύονται σημερα για πρώτη φορα.

Ο πρασινοσκουφης (Green Beret) Αρθουρ Τόμσον σήμερα 89 ετών ήταν μέρος μιας αποστολής Κομμάντο του Αγγλικου Βασιλικού Ναυτικού σε μια προσπάθεια αποδυνάμωσης της άμυνας του Γερμανου εχθρού.

Ο Αρθουρ χρησιμοποιησε την μηχανη κατα την διαρκεια του πολέμου αλλα οταν εμφάνισε τις φωτογραφιες σοκαριστικε αφου ειδε οτι το φιλμ δεν περιειχε μόνο τις δικες του. Οι φωτογραφίες δείχνουν τους Γερμανούς να χαλαρωνουν στην παραλια του νησιου και να γελάνε ποζάροντας στον φακο. Σε μια απο αυτες δειχνει κι ενα στρατιωτη να παιζει με ενα κουταβι! Ολά αυτα φαινεται να είναι μακρυα απο την σκληρή πραγματικότητα του πολέμου και της εικόνας των Γερμανών και όμως ήταν στα πλαίσια του Δευτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

ΠΗΓΗ/ΦΩΤΟ – SWNS.COM/Daily Mail.co.uk