Η Google, ο Αγιος Βαλεντίνος κι ένας γάμος!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Google την τιμά με δυο ρόδες του Λουνα Πάρκ. Κλικάροντας σε αυτες εμφανίζονται διάφορα ζώα που ερωτευονται μεταξυ τους.

Ο Αγιος Βαλεντίνος υπήρξε ιερωμένος του 3ου αιώνα ο οποίος δεχόταν να παντρέψει νεαρά ζευγάρια γλιτώνοντας τους άντρες απο την στρατιωτική θητεία. Η γιορτή του Αγιου Βαλεντίνου με το πέρασμα των χρόνων ( και με παρα πολλους μυθους και ιστορίες για το πώς πραγματικά αρχισε) εχει αλλάξει διάφορες μορφές αλλα με το στοιχείο των ερωτευμένων να παραμένει ίδιο.
Βέβαια με την πάροδο των χρόνων εχει εμπορευματοποιηθη αλλα ειναι πάντα μια καλή δικαιολογία για ανταλλαγη ερωτικών μηνυματων, αγάπης ακομη και γάμου.
Με την ευκαιρία λοιπόν της γιορτής η Γενικός Πρόξενος Αθηνών – Πειραιώς της Τουρκίας  κ. Νουρντάν Αλτουντας βοήθησε στο να συναντηθούν τα ζευγάρια Ελλήνων -Τούρκων πριν την ημέρα των ερωτευμένων… .

Διαβάστε περισσότερα για τις τουρκάλες νύφες της Αθήνας όπως τις αποκαλεί οι Τουρκική εφημερίδα Χουριέτ και για την ιστορία αγάπης του Ταξίαρχου ε.α Γιώργου Δεμέτη  και της κοινωνιολόγου Ντενίζ Γκιουμουσλέρ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

George Ferris: Η Google τιμά έναν μεγάλο εφευρέτη!