Η Ρωσία εξοπλίζει τους πιλότους της με Καλάσνικοφ! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά απο την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους απο την Τουρκία η Ρώσία λαμβάνει τα μέτρα της. 

Η Ρωσία εξοπλίζει τους πιλότους – με αποστολές πάνω απο τη Συρία – με πιστόλια και αυτομάτα όπλα Καλάσνικοφ σε περίπτωση που αναγκαστούν να εγκαταλέιψουν το αεροσκάφος τους και βρεθούν στο έδαφος.

Αυτο προκύπτει μετα απο τα πρόσφατα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας του πιο προηγμένου σύστηματος αντιπυραυλικής άμυνας του Κρεμλίνου – το S-400 – το οποίο αναπτύχθηκε για την προστασία των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε: Αντίμετρα στους S-400 ψάχνουν οι Τούρκοι και πως μπλέκουν οι παραβιάσεις στο Αιγαίο

Η Ρωσία έχει απειλήσει να χρησιμοποιήσει την δύναμη πυρός του S-400 για να υπερασπιστεί αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, οι οποίες σύμφωνα με αξιωματούχους στη Δύση διεξάγονται κατά των αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ και των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους.  




Το βίντεο ΕΔΩ

Μελλοντικές αεροπορικές επιδρομές από την Τουρκία εναντίον ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών θα μπορούσε να εχουν καταστροφικές συνέπειες.
«Καμία χώρα δεν πρέπει να μας ζητεί να απολογηθούμε», δήλωσε ο Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Γενς Στόλτενμπεργκ και μετά τη στήριξη που του παρείχε η Βορειοατλαντική Συμμαχία για το ζήτημα της προστασίας του τουρκικού εναερίου χώρου, προειδοποιώντας ότι τέτοια περιστατικά εξακολουθούν να αποτελούν απειλή, όσο η Ρωσία και ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός συνεχίζουν να βομβαρδίζουν χωριστά το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις Νταβούτογλοιυ