Η σύντροφος του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, γυμνή; Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Αυστριακός συλλέκτης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα στις φωτογραφίες δεν είναι άλλη από την Eva Braun (Εύα Μπράουν) – πολύχρονη ερωμένη και σύζυγό του Ναζί Αδόλφου Χίτλερ

Σε μία φωτογραφία η Eva γυμνή – αν είναι όντως αυτή – έχει τα χέρια πίσω από το κεφάλι της. Σε μια άλλη που είναι επίσης γυμνή ειναι με την πλάτη γυρισμένη σε μια λίμνη των Άλπεων.

«Στην απομονωμένη παραλία της λίμνης Wolfgang. Αύγουστος 1943 », ειναι γραμενο στο πίσω μέρος της φωτογραφίας που έχει δημιουργήσει σάλο ανάμεσα στους ιστορικούς του Τρίτου Ράιχ οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί. 

Στο πίσω μέρος της δεύτερης φωτογραφίας είναι οι λέξεις «Ένα στιγμιότυπο. Μια όμορφη μέρα στη Μαύρη Λίμνη». Στην όχθη της λίμνης διακρίνεται ένα λευκό παπούτσι, σχεδόν το ίδιο με ένα ζευγάρι της Εύας όταν κάποτε φωτογραφήθηκε να τα κρατάει στη λίμνη Koenigsee κοντά στο σπίτι του Χίτλερ στο Berchtesgaden.

Διαβάστε: Ο Χίτλερ δημιούργησε το μεγαλύτερο όπλο-αποτυχία στην ιστορία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο συλλέκτης ο 30χρονος Bernard S, δήλωσε στην εφημερίδα BILD της Γερμανίας: «Έχω μελετήσει όλες τις φωτογραφίες της Eva Braun που υπάρχουν. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι πρόκειται για αυτήν.»
Όπως υποστήριξε, αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Διαβάστε: Ο Χίτλερ…χορεύει! Σπάνιο κινηματογραφικό υλικό από τις «ανθρώπινες» στιγμές του Αδόλφου

Ο Kreuzmayr είπε στην BILD: «Μια γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου πριν από εννέα χρόνια. Είχε ένα ολόκληρο κουτί με φωτογραφίες μαζί της. Από ένα κτήμα. Είχε βρει τα πράγματα στη σοφίτα της και σκέφτηκε ότι, στις δύο εικόνες ήταν η Εύα Μπράουν.»

Ο Kreuzmayr αγόρασε το κουτί και δεν ειδε ποτέ ξανά την γυναίκα. Αυτό που δεν είχα προσέξει την εποχή εκείνη ήταν το όνομα της Eva Braun στο πίσω μέρος της μίας φωτογραφίας. «Αν το έβλεπα πιθανότατα να μην ειχα πουλήσει τις φωτογραφίες», είπε. Ή σίγουρα όχι στην τιμή που ζητούσε.»

Πηγή: Daily Mail