ΗΠΑ: Μικροκύματα υπεύθυνα για τις επιθέσεις σε Αμερικανούς διπλωμάτες – ΒΙΝΤΕΟ

 Νέα εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση αμερικανών διπλωματών που εργάζονταν σε Κούβα και Κίνα, οι οποίοι διεγνώσθησαν με προβλήματα υγείας.

Στα τέλη του 2016, αρκετοί αμερικανοί διπλωμάτες που εργάζονταν στην Κούβα και στην Κίνα, αλλά και μέλη των οικογενειών τους, εμφάνισαν ξαφνικά μια σειρά συμπτωμάτων όπως ημικρανία, ναυτία, απώλεια ισορροπίας, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για «ηχητικές επιθέσεις»,με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος Τραμπ να τους αποσύρει από τις θέσεις τους.

Ωστόσο, μια νέα έρευνα από τον Douglas Smith, του διευθυντή του Κέντρου για τραυματισμό εγκεφάλου και θεραπείας, του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, αναφέρει ότι τα συμπτώματα αυτά κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκαν από «μικροκύματα».

Η σταδιακή έκθεση στα μικροκύματα προκαλεί συμπτώματα που προσιδιάζουν σε ξεκάθαρη περίπτωση εγκεφαλικής διάσεισης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο δηλητηριασμού ή ιού, αλλά σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να οδηγήσει σε βαριά εγκεφαλική βλάβη ή απώλεια ακοής, ενώ ακόμα επηρεάζει τη συμπεριφορά του ατόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν γνώση τέτοιου είδους επιθέσεων και των συνεπειών τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πρόεδρος Τραμπ να τους αποσύρει από τις θέσεις τους.

Ακούστε τον ήχο από την επίθεση κατά των αμερικανών διπλωματών:



Πηγή Fox News