Η γαλλική 11η Σεπτεμβρίου και η «εισαγωγή» της στα δικά μας προεκλογικά!

Η Ευρώπη σε κατάσταση σοκ . Μετά από την Μαδρίτη που έζησε την δική της 11η Σεπτεμβρίου, με τις βομβιστικές επιθέσεις στα τρένα, ήρθε και για το Παρίσι η ώρα να ζήσει την δική της τραγωδία. Η επίθεση ένοπλων στα γραφεία γαλλικού περιοδικού με αποτέλεσμα τον θάνατο 12 αθώων ανθρώπων έχει “παγώσει” όλο τον κόσμο και ειδικά την Ευρώπη.

Η επίθεση όπως όλα δείχνουν προέρχεται από φανατικούς ισλαμιστές. Συμπέρασμα που προκύπτει από το γεγονός ότι το σατιρικό περιοδικό είχε σκίτσα για τον Μωάμεθ! Μ΄ αυτή την αφορμή εκτέλεσαν 12 ανθρώπους.

Η κατάσταση ασφαλώς δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι εγκληματίες φανατικοί ισλαμιστές έχουν “μπολιάσει” και τη Γηραιά Ήπειρο με το αβυσσαλέο μίσος και την απανθρωπιά.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται κι όσο δυσκολότερο κι αν είναι να γίνει πράξη ,πρέπει όλοι μας να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Η επίσημη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης με την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ είναι σ’ αυτή την λογική της κάθετης καταδίκης της εγκληματικής και απάνθρωπης επίθεσης. Δεν μπορούμε να πούμε δυστυχώς το ίδιο για όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης “έφερε” την επίθεση των ισλαμιστών στο Παρίσι στον…προεκλογικό πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ:

Η Ελλάδα εκ των πραγμάτων πύλη εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών είναι λογικότατο να αισθάνεται ανήσυχη για τα όσα συμβαίνουν. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι μια από τις χώρες που μπορεί άνετα οποιοσδήποτε να την χαρακτηρίσει ασφαλή. Ας μην “βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια” μας. Το συνηθίζουμε.

Κίνδυνοι υπάρχουν για όλες τις χώρες, αλλά νομίζουμε ότι η Ελλάδα μέχρι στιγμής τους διαχειρίζεται καλά.