Η «κατασκήνωση» της Χρυσής Αυγής – Ρεπορτάζ καταπέλτης σε αμερικανική ιστοσελίδα

Η κατασκήνωση της Χρυσής αυγής στην Κρήτη που έγινε πριν 2 βδομάδες περίπου σχολιάστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ωστόσο δεν εχει ίσως και  τόση  σημασία τι λέμε για την Χρυση Αυγή εντός Ελλάδος.
Αργα ή γρήγορα η «εθνικιστική» κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής θα γινόταν γνωστή και στα ξένα ΜΜΕ. Κανένα σοβαρό ξένο μέσο ενημέρωσης δεν θα ηταν υπέρ μιας τέτοιας κατασκήνωσης και έτσι θα αποτυπώσουμε τις απόψεις της γνωστής αμερικανικης ιστοσελίδας vice.com για το θέμα αυτο. Μεταφέροντας με ακρίβεια τα σχόλια τους – που ειναι άκρως ειρωνικά – για την … κατασκήνωση.

Γράφει ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας

Η Χρυσή Αυγή είναι σαν ένα χαλύβδινο γκλομπ που σπάει τα οστά του Ευρωπαϊκού Έργου.

Οι Ναζί εχουν επιστρέψει στην Ευρωπαική Ηπειρο ενώ ακόμη η γενιά που πολέμησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ζει.
Επέστρεψαν για να μεταφέρουν χωρις εμπόδιο,  την Συκοφαντία του Αίματος, Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ελεύθερα ,μεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Για να καταπιέζουν ολόκληρες πόλεις και να αποκαλούνται εθνικοί φρουροί και κοινωνικοί «εκκαθαριστές». Για να κρατάνε όλο και περισσότερο την ισορροποία της δύναμης σε μια ολοένα και πιο ανισσόροπη κοινωνία.
Και βέβαια επέστρεψαν, για να περνούν καλα ή η ακριβής μετάφραση ειναι «για να κάνουν πάρτι»!

(Ο δημοσιογράφος με μαύρο χιούμορ και ειρωνεία προσπαθεί να δείξει τι σημαίνει Χρυσή Αυγή. Συνεχίστε να διαβάζετε το κομμάτι της – υπενθυμίζουμε -παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας)

Βέβαια, επειδή περνάει κάποιος τον ελεύθερο του χρόνο μαστιγώνοντας Αιγύπτιους ταξιτζήδες με αλυσίδες ποδηλάτων δεν σημαίνει φυσικά οτι δεν θέλει να ηρεμήσει λίγο! Και γι’αυτο κάθε χρόνο οι hardcore (σκληροί) της Χρυσής Αυγής καταλήγουν στην Κρήτη. Απολαμβάνουν τις φυλετικά καθαρόαιμες διακοπές τους στην Κρήτη όπου προσποιούνται οτι ειναι Σπαρτιάτες.. .!Σπαρτιάτες στην Κρήτη! Λίγο περιέργο, αλλα τον ‘ιστορικό αναχρονισμό’ δεν ξέρουν πώς να τον γράψουν οπότε μάλλον ζητάμε πολλά αν περιμέναμε οτι θα ήξεραν πώς να τον αποφύγουν! Βασικά, η αλήθεια ειναι οτι, θέλουν, μέσω της κατασκήνωσης να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο… να εκφράσουν τα αντρικά τους συναισθήματα και να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους!

Στο μέλλον μια φασιστική Ελλάδα θα μοιάζει κάπως έτσι εαν δεν αντισταθούμε σε αυτον τον εφιάλτη γράφει η ιστοσελίδα.

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας συνεχίζουν με μαύρο χιούμορ και γράφουν για την παραπάνω φωτογραφία:

Ο τύπος φαίνεται να ειναι αθωός αλλά εσεις το βλέπετε ετσι γιατι πολυ απλά δεν μπορειτε να διακρίνεται τον Μουσουλμάνο που έχουν δέσει στην δεξιά γωνία της φωτογραφίας!

Ακόμη και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής μπορούν να σας πουν οτι τα μαθηματικά δεν ειναι το πιο δυνατό τους σημείο! (Σημειώνει ο δημοσιογράφος για τους αριθμούς στο παραπάνω σπορ!)

Και αφου η μέρα τελείωσε ολοι οι ‘Αυγίτες’ αγκαλιάζονται και κάθονται να ακούσουν μια διάλεξη ενάντια στην ομοφυλοφιλία, απο τον μάστορα της ετεροφυλίας!

Και βέβαια μετα φέυγουν. Ανανεωμένοι και «Σπαρτιανισμένοι». Δυστυχώς, παρά την προσπάθεια τους για ακρίβεια στην ιστορική αναπαράσταση τους, κανείς δεν τους εχει πει προφανώς ότι οι Σπαρτιάτες-οι οποίοι πετούσαν τα ανάπηρα μωρά από γκρεμούς για να προστατεύσουν το γονίδιο-κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν πετάξει ενα μεγάλο ποσοστό αυτου του «ανθρώπινου πολτού» απο την πιο κοντινή υπερηψωμένη επιφάνεια!

Αυτα γράφει το vice.com. Μια ιστοσελίδα παγκοσμίου φήμης. Τι σημαίνει αυτο; Δεν θα σας πουμε εμεις τι μπορει να σημαίνει αυτο για την Ελλάδα, αλλα όταν μια ιστοσελίδα στο τέλος ενός άρθρου για ενα ελληνικό κόμμα (γιατι αυτο ειναι άλλωστε η Χρυση Αυγή) γράφει «Διαβάστε περισσότερα για το τσούρμο των μοντέρνων ηλιθίων της Ελλάδας» εμένα σίγουρα με κάνει να αναρωτιέμαι που έχουμε φτάσει και πώς το έχουμε αφήσει να φτάσει ως εδώ.