H καθωσπρέπει ρεβάνς της Βασίλισσας Ελισάβετ από τον Ντόναλντ Τράμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε (ξανά) χαμό, αυτή τη φορά για το σπάσιμο του πρωτοκόλλου, κατά τη συνάντηση του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, το απόγευμα της Παρασκευής (13.07.2018), στο κάστρο του Γουίνδσορ. 

Βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και εκατομμύρια χρήστες στα social media, σχολιάζουν την… απρεπή συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου απέναντι στην 92χρονη βασίλισσα, άλλοτε με χιουμοριστικό τρόπο και άλλοτε εκφράζοντας την οργή τους.

Μία φωτογραφία από τη συνάντηση, και μάλιστα από το εσωτερικό του πύργου του Γουίνδσορ, είναι αυτή, στην οποία έχουν επικεντρωθεί τόσο οι Βρετανοί δημοσιογράφοι, όσο και οι χρήστες του Twitter και του Facebook.

Με μια πρώτη ματιά, πολλοί δεν θα καταλάβουν το λόγο που πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτή την εικόνα. Αν, όμως, παρατηρήσουν καλύτερα, θα δουν ότι στο σημείο που στέκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, ακριβώς δίπλα του βρίσκεται ένα… μπολάκι σκύλου!

Η επιλογή να στηθεί το προεδρικό ζεύγος εκεί για τη φωτογράφιση, ερμηνεύεται από πολλούς ως η «εκδίκηση» της βασίλισσας Ελισάβετ για το σπάσιμο του πρωτοκόλλου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε αναλυτικά τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Τράμπ στο Κάστρο των Ουίνσδορ