ΗΠΑ: Και επίσημα αντίπαλος του Τραμπ ο Μπάιντεν

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος σήμανε την κορύφωση της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, που διεξάγεται στην πράξη γίνεται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, εξαιτίας του κορονοϊού.

ΗΠΑ - Μπάιντεν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε και τυπικά χθες Τρίτη (το πρωί σήμερα Τετάρτη ώρα Ελλάδας) ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ και θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Έπειτα από μια ψηφοφορία το αποτέλεσμα της οποίας ήταν δεδομένο, η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο συνέδριο των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ επέλεξε τον πρώην αντιπρόεδρο του Μπαράκ Ομπάμα.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος σήμανε την κορύφωση της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου των Δημοκρατικών, που τυπικά διεξάγεται στο Μιλγουόκι, αλλά στην πράξη γίνεται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», ήταν `η αντίδραση του Μπάιντεν μέσω βιντεοσύνδεσης.

Πηγή: AFP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ