Ιράν: «Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση του Ισραήλ»

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα το Ισραήλ σε στρατιωτικούς στόχους. 

Ιράν

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα το Ισραήλ σε στρατιωτικούς στόχους.

Νωρίτερα, το Ιράν είχε ανακοινώσει ότι η αντιαεροπορική του άμυνα εντόπισε και αντιμετώπισε με επιτυχία την επίθεση του Ισραήλ, αν και πρόσθεσε ότι σε κάποιες περιοχές υπάρχουν «περιορισμένες ζημιές».

Όπως μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, στην ανακοίνωσή του ο ιρανικός στρατός αναφέρει ότι οι στρατιώτες πέθαναν «ενώ αντιμετώπιζαν τα βλήματα» που εκτόξευσε το Ισραήλ.

«Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα», ανέφερε το Ιράν.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στόχοι της επίθεσης ήταν εγκαταστάσεις κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, συστοιχίες πυραύλων εδάφους – αέρος και αεροπορικές βάσεις.

Φωτογραφία αρχείου Reuters

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ