Ισραήλ: Δημοσίευσε λίστα με 300 Παλαιστίνιους κρατούμενους που μπορούν να δοθούν στη Χαμάς

Το Ισραήλ παρουσίασε σήμερα λεπτομέρειες για τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που πρόκειται να απελευθερωθούν σε αντάλλαγμα.

Ισραήλ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Ισραήλ παρουσίασε σήμερα λεπτομέρειες για τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που πρόκειται να απελευθερωθούν σε αντάλλαγμα, για την απελευθέρωση από τη Χαμάς, 50 από τους ομήρους που κρατά στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο κατάλογος που αναρτήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης περιλαμβάνει 300 κρατούμενους, αριθμό διπλάσιο από τις 150 γυναίκες και ανήλικους, τους οποίους το Ισραήλ έχει δεχθεί να απελευθερώσει στο πλαίσιο της συμφωνίας με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 50 ομήρων από τη Χαμάς και την κήρυξη τετραήμερης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Σκοπός της δημοσίευσης των στοιχείων των κρατουμένων φαίνεται πως είναι να δοθεί η δυνατότητα να γίνουν νομικές προσφυγές την τελευταία στιγμή.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία Reuters

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τζόρτζια Μελόνι
ΚΟΣΜΟΣ

Μελόνι και Φρεντέρικσεν λένε «όχι» στην ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση και ζητούν κέντρα επαναπατρισμού σε τρίτες χώρες

«Είμαστε περήφανες για την πολιτιστική, χριστιανική κληρονομιά της Ευρώπης και θέλουμε να την προστατέψουμε» είπαν οι μόνες δυο γυναίκες πρωθυπουργοί σε χώρες της ΕΕ