Ισραήλ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά το Τελ Αβίβ – Αρκετοί τραυματίες [vids]

REUTERS/Amir Cohen

Τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου 1 σε σοβαρή κατάσταση, στο τελευταίο μπαράζ επιθέσεων που εξαπολύθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/2/2026) από το Ιράν κατά του Ισραήλ, καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα το πρωί.

Στο Τελ Αβίβ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τραυματίες από το σημείου που πρόσκρουσε ο ιρανικός πύραυλος.

Η live εικόνα του αμερικανικού δικτύου NBC News κατέγραψε τη στιγμή που ο πύραυλος από το Ιράν χτυπά το Τελ Αβίβ:

Μια σειρά εκρήξεων ακούστηκε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό Ισραήλ όπως και στην Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του AFP. Πριν από τις εκρήξεις είχαν σημάνει σειρήνες προειδοποίησης καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε νέες εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν.

Δημοσιογράφος του AFP στο Τελ Αβίβ έκανε λόγο για σημαντικό μπαράζ πυραύλων πάνω από την πόλη. Περίπου 20 εκρήξεις ακούστηκαν επίσης πάνω από τη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, όπου πύραυλοι αναχαιτίστηκαν, ενώ στήλη καπνού υψωνόταν στον ουρανό στο δυτικό τμήμα της πόλης, σύμφωνα με άλλον δημοσιογράφο του AFP.

Οι εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν κατά του Ισραήλ συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP, Times of Israel, Channel 12