Ισραήλ: Ταυτοποιήθηκε η σορός ακόμα ενός ομήρου που παρέδωσε η Χαμάς [pics]

Το Ισραήλ δεν θα κάνει «συμβιβασμό» και «δεν θα φεισθεί προσπαθειών ως την επιστροφή όλων των θανόντων ομήρων, ως τον τελευταίο» από αυτούς.

Ισραήλ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γραφείο του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε σήμερα (18.10.2025) ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του Ελιγιάχου Μαργκαλίτ, Ισραηλινού ομήρου που πέθανε ενώ κρατείτο στη Γάζα, η οποία παραδόθηκε στο Ισραήλ από τη Χαμάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο ισραηλινός στρατός «ενημέρωσε την οικογένεια του ομήρου Ελιγιάχου Μαργκαλίτ ότι (η σορός του) επαναπατρίστηκε στο Ισραήλ και ότι ολοκληρώθηκε η ταυτοποίησή του».

Το Ισραήλ δεν θα κάνει «συμβιβασμό» και «δεν θα φεισθεί προσπαθειών ως την επιστροφή όλων των θανόντων ομήρων, ως τον τελευταίο» από αυτούς, προστίθεται στο κείμενο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκάφος των Φρουρών της Επανάστασης πλησιάζει το φορτηγό πλοίο Epaminondas στα Στενά του Ορμούζ
ΚΟΣΜΟΣ

Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ μπορούν να ανοίξουν σε δύο μέρες αν οι ΗΠΑ αποδεχθούν τους όρους μας

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ υποστήριξε πως η πιθανότητα να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο σε δύο ημέρες αποτελεί «επιπρόσθετη ένδειξη της καλής πίστης» της Τεχεράνης