Ιταλία: Πανό με τον Μπενίτο Μουσολίνι κοντά στο Κολοσσαίο [pic]

Νωρίτερα, στην ίδια γέφυρα, αντιφασίστες είχαν κρεμάσει φωτογραφία του Μουσολίνι ανάποδα, συνοδεύοντάς τη με το σύνθημα «28 Οκτωβρίου του 1922, γνωρίζουμε την κατάληξη».

Onalert Newsroom
Μουσολίνι

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέλη της ιταλικής νεοφασιστικής οργάνωσης Movimento Nazionale ( «Εθνικό Κίνημα») τοποθέτησαν το βράδυ της Πέμπτης φωτογραφία που εικονίζει τον φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι σε γέφυρα που δεν απέχει πολύ από το Κολοσσαίο.

Δίπλα στη φωτογραφία τοποθέτησαν πανό με το σύνθημα «Εκατό χρόνια αργότερα, η Πορεία συνεχίζεται», αναφερόμενοι στη συμπλήρωση ενός αιώνα από την πορεία των φασιστών προς την Ρώμη και την βίαιη κατάκτηση της εξουσίας από τον Μουσολίνι.

Νωρίτερα, στην ίδια γέφυρα, αντιφασίστες είχαν κρεμάσει φωτογραφία του Μουσολίνι ανάποδα, συνοδεύοντάς τη με το σύνθημα «28 Οκτωβρίου του 1922, γνωρίζουμε την κατάληξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χούθι - Υεμένη
ΚΟΣΜΟΣ

Υεμένη: Οι Χούθι μιλούν για 20 νεκρούς σε πλήγματα της Σαουδικής Αραβίας σε αγορά – Διαψεύδουν οι κυβερνητικές δυνάμεις

Κλιμακώνονται οι μάχες στην Ταΐζ ανάμεσα στους φιλοϊρανούς αντάρτες και τις κυβερνητικές δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία