Καντίροφ: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» τον Τσετσένο πολέμαρχο

Ο Ραζμάν Καντίροφ, ο «φοβερός» και «τρομερός» ηγέτης των Τσετσένων, που «επιστρατεύει» ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις δύσκολες αποστολές στην Ουκρανία, φαίνεται πως δεν τα πάει καλά με την… τεχνολογία.

Πριν από λίγες ημέρες ο Καντίροφ υποστήριζε πως βρισκόταν όχι μόνον στην Ουκρανία, αλλά πλησίαζε στο Κίεβο. Ανέβαζε μάλιστα και βίντεο ουσιαστικά «απειλώντας» τους κατοίκους της Ουκρανικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο από μια έρευνα που έκαναν Ρώσοι δημοσιογράφοι – την οποία παρουσίασε ουκρανικό μέσο ενημέρωσης – φαινόταν από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του, πως ο ηγέτης των Τσετσένων ήταν στο Γκρόζνι.

Ακολούθησε η πληροφορία από ρωσικά μέσα ενημέρωσης πως ο Καντίροφ – επικεφαλής ομάδας Τσετσένων μαχητών – κατευθυνόταν προς την Μαριούπολη για να την «απελευθερώσει».

Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα και βίντεο από νοσοκομείο, θεωρητικά στη Μαριούπολη, όπου επισκέφτηκε τραυματισμένο πρωτοπαλίκαρό του.

Όμως μία φωτογραφία που επίσης ανέβασε ο ίδιος, να προσεύχεται στον Αλλάχ ως πιστός μουσουλμάνος, μάλλον τον «πρόδωσε», αφού αυτός ή οι σύμβουλοί του δεν πρόσεξαν μια… λεπτομέρεια.

Όπως ανέφεραν πολλοί παρατηρητικοί Ουκρανοί με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Καντίροφ εμφανίζεται να προσεύχεται σε ένα πρατήριο καυσίμων, της εταιρείας Rosneft.

Όμως πρατήρια αυτής της ρωσικής εταιρείας… δεν υπάρχουν στην Ουκρανία!

Ιδού μια τέτοια χαρακτηριστική ανάρτηση: