«Καταδρομέας» με μπούργκα – Μια γυναίκα εντοπίζει απαχθέντα παιδιά σε μουσουλμανικές χώρες

Μια βρετανίδα μητέρα “έχασε” τη κόρη της όταν ο Αιγύπτιος συζυγός της την πήρε και ταξίδεψε στη χώρα του. Είναι μια από τις πάρα πολλές περιπτώσεις παιδιών,κυρίως κοριστσιών τα οποία έχουν την ίδια τύχη λόγω της θρησκοληψίας των πατεράδων τους. Αυτές οι υποθέσεις λύνονται με “καταδρομικές” επιχειρήσεις τις οποίες αναλαμβάνει μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το απόλυτο όπλο: την μπούργκα!

Έτσι “άρπαξε” και τη μικρή Μόνα ,κόρη της Βρετανίδας που προαναφέραμε. Η Al Nahi ταξίδεψε στην Αίγυπτο μαζί με την μητέρα της Μόνα ,Alex και αφού “έχτισε” τις κατάλληλες διασυνδέσεις, εντόπισε το διαμέρισμα που ο πατέρας κρατούσε τη κόρη του. Έχοντας ως “συνεργό” έναν αξιόπιστο οδηγό οι δυο γυναίκες παραμόνευαν και μόλις είδαν το μικρό κορίτσι έξω από το σπίτι η Al Nahi ,πετάχτηκε από το ταξί για να την αρπάξει. Η “επιχείρηση” παραλίγο να αποτύχει όπως θυμάται ,γιατί…πάτησε τη μπούργκα και λίγο έλειψε να τραβήξει τα μάτια του κόσμου επάνω της. Τελικά πήρε την τρομαγμένη Μόνα στην αγκαλιά της και ξεκίνησαν αμέσως για το αεροδρόμιο.

Η Μόνα είχε αποχωριστεί τη μητέρα της πάνω από δυο χρόνια. Και η επανασύνδεση δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Οι περιπτώσεις αρπαγής ανηλίκων από τους φανατισμένους γονείς τους είναι εξαιρετικά συχνό φαινόμενο σ΄ όλη την Ευρώπη. Επισήμως τα ευρωπαϊκά κράτη δηλώνουν αδυναμία να επέμβουν και πάρουν πίσω τα παιδιά αφού αυτοί που τα έχουν “αρπάξειϊ είναι συνήθως οι πατεράδες τους! Εκεί επεμβαίνει η “καταδρομέας με τη μπούργκα”.