«Ερντογάν,ξύπνα»! Ασύλληπτα δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων.

Μπορεί στην Άγκυρα να προσπαθούν να το «παίξουν» ψύχραιμοι ,με το πρόεδρο Γκιουλ να δηλώνει ότι «δεν βλέπω τίποτα ανώμαλο στη Κύπρο»,όμως αυτά που λέγονται αλλά κυρίως γράφονται από τους τουρκοκύπριους άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητα. Διαβάστε το σχόλιο της εφημερίδας AFRIKA για να καταλάβετε το κλίμα:

«O πρωθυπουργός Ερντογάν και η παρέα του δεν εκτονώθηκαν. Ακόμα στο μυαλό τους πιστεύουν πως το μεγάλο πλήθος που είχε πάει στην διαδήλωση δεν ήταν ενάντιο στην Τουρκία. Πιστεύουν πως επρόκειτο για μικρή ομάδα. Όμως όσο μικρή και αν ήταν η ομάδα αυτή πρέπει να τιμωρηθεί. Έτσι λέει ο Ερντογάν και η παρέα του.
Λες και αυτή η κοινότητα συνελήφθη στο τσιφλίκι του πατέρα τους.
Βρε Ερντογάν ξύπνα ! Άνοιξε τα μάτια σου ! Μάθε επιτέλους που είναι τα σύνορα της Τουρκίας…
Ποιος σου είπε εσένα πως η Κύπρος είναι μέσα στα σύνορα της Τουρκίας ; Η πως υπήρξε κατά την ιστορία έδαφος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι κάτοχοι αυτού του νησιού είμαστε εμείς. Οι Κύπριοι…
Βάλε μυαλό και πλέον δες την αλήθεια. Αυτό το νησί δεν σας το δώσαμε να το φάτε. Ούτε στην Ελλάδα το δώσαμε, ούτε σε εσάς το δώσαμε, ούτε στα αφεντικά σας την Αγγλία και την Αμερική το δώσαμε. Προσέξτε ! Ο φίλος λέει αλήθεια κύριοι…
Συνεχίζετε να πηγαίνετε με τα νερά των Άγγλων και των αμερικανών…
Ο κύριος Ερντογάν μιλά και για στρατηγικά συμφέροντα στην Κύπρο… Από πού βγήκαν τώρα αυτές οι ιδέες ; Άλλωστε η προστασία των πετρελαίων της περιοχής και οι υποκλοπές μπορούν να γίνονται καλύτερα και από τα εδάφη της  Τουρκίας».

tourkikanea.gr/2011/02/13/kibris-4/