Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των ερευνών για φυσικό αέριο ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης προειδοποιεί ”γι’ αυτό υπάρχει ο τουρκικός στόλος”
Ο Εγκεμέν Μπαγίς επανέλαβε τους τουρκικούς ισχυρισμούς πως είναι παράνομη η έρευνα που κάνει η Κύπρος και υπενθύμισε με νόημα την κρίση με τους ρωσικούς πυραύλους S-300, όπου είχε περάσει ο τουρκικός τσαμπουκάς :”στο παρελθόν η ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε”.
Μάλιστα ο Μπαγίς μιλώντας στη “Zaman” έγινε ακόμα πιο απειλητικός : ”Γι’ αυτόν τον λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες”.
Ο Μπαγίς μας απειλεί με το τουρκικό στόλο!
Γνωστός και μη εξαιρετέος ο κ.Μπαγίς κατά καιρούς βγαίνει μπροστά και απειλεί.Τα όσα λέει αποκαλύπτουν ότι η Άγκυρα έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία της.
Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



