Ο Παπαδήμος πάει Κύπρο,τη Πέμπτη

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 5 και 6 Απριλίου, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, τον Υπουργό Επικρατείας Παντελή Καψή και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα υποδεχθεί τον Ελληνα Πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο στις 5 Απριλίου στις 15:15 και θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο χωρών.



Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ελληνα Πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Παπαδήμος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και θα προσφωνήσει Ειδική Συνεδρία της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στις 12:00.

Θα γίνει, επίσης, δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. 



Ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί, επίσης, με την Παγκύπρια Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και Αδήλωτων Αιχμαλώτων, την Παγκύπρια Ενωση Προσφύγων και την Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ