Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν τη Κύπρο.

Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν τη Κύπρο.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν βοήθεια στην Κυπριακή Δημοκρατία για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφής στην Κύπρο, ανέφερε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

   

Ο ίδιος αξιωματούχος εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ και τη βαθύτατη θλίψη προς τις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών.

   

Όπως ανέφερε, οι ΗΠΑ βρίσκονται στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας “μιας πολύτιμης φίλης χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο”, προσθέτοντας ότι “έχουμε προσφέρει τη βοήθειά μας και, αν χρειαστεί, είμαστε έτοιμοι (για περαιτέρω βοήθεια)”.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αντόνιο Γκουτέρες κατά τις δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου / REUTERS/Yiannis Kourtoglou
ΚΥΠΡΟΣ

ΓΓ ΟΗΕ μετά τη συνάντηση με Χριστοδουλίδη: «Δέσμευσή μου να διασφαλίσω ότι θα καταφέρουμε επιτέλους να βρούμε μια λύση στο Κυπριακό»

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή, είπε ο Γκουτέρες