Συμπλοκές με τραυματίες στη Κύπρο.Έφοδος και συλλήψεις από την αστυνομία.Βίντεο

Έφοδο στο σπίτι που χρησιμοποιούν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι που υποστηρίζουν την επανένωση, στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας από τη κυπριακή αστυνομία. Μέλη της ΜΜΑΔ, που ήταν εφοδιασμένα με όπλα, μέλη της ΥΚΑΝ, αλλά και αστυνομικοί από άλλες υπηρεσίες εισέβαλαν στο σπίτι κλοτσώντας πόρτες, σπάζοντας τζάμια και αναποδογυρίζοντας τα πάντα και άρχισαν να ακινητοποιούν και να ελέγχουν όσους βρίσκονταν τη δεδομένη στιγμή στο κτήριο.
 
 
Κραυγές πανικού ακούγονταν από τα δωμάτια, δύο τουλάχιστον νεαροί θεάθηκαν να είναι τραυματισμένοι και λουσμένοι στα αίματα, ενώ πρόσωπο που εισήλθε στο κτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτό, ανέφερε ότι είχαν ανήλικη δεμένη πισθάγκωνα με χειροπέδες. Τους υπόλοιπους τούς είχαν καθισμένους στο πάτωμα και δεν τους επέτρεπαν να εξέλθουν, καθώς προέβαιναν σε ελέγχους. Οι σκηνές ήταν πραγματικά απερίγραπτες και δεν θα ήταν πραγματικά υπερβολή να λεχθεί ότι θύμιζε αστυνομική έφοδο για να συλλάβει γκάγκστερς.
Το σπίτι που χρησιμοποιούν οι νεαροί ανήκει στη Μητρόπολη Κύκκου, λόγω όμως του προχωρημένου της ώρας, δεν κατέστη δυνατόν να μάθουμε εάν υπήρχε ένταλμα έρευνας και εάν ενημερώθηκε η Μητρόπολη. Ακόμα και ο λόγος που στήθηκε όλη αυτή η επιχείρηση είναι άγνωστος, καθώς τη στιγμη που η εφημερίδα οδηγείτο στο πιεστήριο, το επεισόδιο βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.

 «ΠΟΛΙΤΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ