Συναυλία υπέρ Χριστόφια,»διχάζει» τη Κύπρο.

Μια συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και συνθέτες έχει “διχάσει” τη Κύπρο. Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως προσπάθεια στήριξης του προέδρου Δ.Χριστόφια,ο οποίος θα μιλήσει κιόλας.

Η συνααυλία έχει προκαλέσει ισχυρές αντιδράσεις στο Διαδίκτυο,που είχαν ως αποτέλεσμα μία από τις πολύ γνωστές ερμηνεύτριες η Ελένη Τσαλιγοπούλου,να διαχωρίσει τη θέση της και να δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στη συναυλία.

Διαβάστε τις αντιδράσεις:

Ένα απίστευτο όνειδος είναι προγραμματισμένο τη Δευτέρα, εις βάρος των θυμάτων του Δ.Χριστόφια! 30 και πλέον καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και οι  Α/φοι Κατσιμίχα, Μ.Ασλανίδου, Μ.Πυροβολάκης, Δ.Τσακνής, Ε.Τσαλιγοπούλου, Λ.Μαχαιρίτσας, Γ.Ζουγανέλης, Π.Θαλασσινός, Γλυκερία, Μ.Κανά κ.α., έρχονται τη Δευτέρα για συναυλία στήριξης του Δ.Χριστόφια, του ατόμου που με ανεξάρτητο πόρισμα, φέρει την κύρια ευθύνη για το θάνατο 13 ανθρώπων! 

Έρχονται να ασελγήσουν στα αιματοβαμμένα χώματα της μαρτυρικής Κύπρου μας και μάλιστα, με μία ανακοίνωση που μοιάζει να γράφτηκε από το Γραφείο Επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ, μιλούν για «νοσταλγούς πολιτειακής ανωμαλίας» «υστερία» και «πόλεμο αλληλοεξόντωσης» και «άθλια στοχοποίηση του Προέδρου».

Πολλοί έχουν facebook accounts, groups, ιστοσελίδες κ.α.. Ας ξεκινήσουμε μία εκστρατεία διαμαρτυρίας άμεσα!

Και η απάντηση της κας.Τσαλιγοπούλου

» Στηρίζω τον εκάστοτε Κύπριο Πρόεδρο όσον αφορά στα εθνικά θέματα. Δεν γνώριζα τους ακριβείς λόγους της εκδήλωσης και γι’αυτό αποφάσισα να μην λάβω μέρος. Δεν επιθυμώ να λάβω θέση σε πολιτικές διενέξεις που αφορούν στην πολιτική ζωή στην Κύπρο. Εννοείται πως σέβομαι απόλυτα τον κυπριακό λαό και ουδέποτε είχα πρόθεση να τον προσβάλω».