Το Τουρκικο F4 ήρθε με κατεύθυνση απο την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Τι λέει ο Κυπριακός τύπος σήμερα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας των πέντε προσώπων στην Αγία Νάπα, οι προσπάθειες διασφάλισης διακρατικού δανείου και η ενδεχόμενη προσφυγή για οικονομική βοήθεια στο Μηχανισμό Στήριξης, είναι μερικά από τα κύρια θέματα του σημερινού κυπριακού Τύπου.

 

Η «Αλήθεια» υπό τον τίτλο «Ετοιμο το μνημόνιο για την Κύπρο» γράφει ότι στο Βερολίνο και τις Βρυξέλες υπάρχει ήδη προσχέδιο μνημονίου με αυστηρούς όρους δανεισμού από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο




 

«Η Σημερινή» υπό τον τίτλο «Κλειδί το κίνητρο για να εντοπιστούν οι δράστες» γράφει ότι χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας των πέντε νεαρών στην Αγία Νάπα




 

«Ο Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο «Τα περιθώρια στενεύουν» γράφει ότι μάχη με τον χρόνο σε κλίμα πολιτικής αντιπαράθεσης δίνει η Κύπρος θέλοντας έστω και στο παρά πέντε να εξασφαλίσει διακρατικό δάνειο και στη συνέχεια να προσφύγει  για οικονομική βοήθεια στο Μηχανισμό Στήριξης EFSF.



 

Η «Χαραυγή» υπό τον τίτλο «`Πόλεμος` φατριών για ζώνες επιρροής» γράφει ότι προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών κινούνται οι αστυνομικές έρευνες για τη στυγερή δολοφονία των πέντε.



Ο Πολίτης στον κύριο του τίτλο ‘Μαφιόζικα αντίποινα βλέπει η αστυνομία’. Αλλού αναφέρεται στο Τούρκικο F4 με τίτλο «Πορεία απο την Κύπρο στην Συρία’ και γράφει ότι πάνω απο την Κύπρο φαίνεται να είχε πετάξει λίγο πρίν δεχθεί τα συριακά πυρά. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Συρία το μαχητικό που χρησιμοποιείται και για κατασκοπευτικούς σκοπούς ήρθε με κατεύθυνση απο την κατεχόμενη Αμμόχωστο εισήλθε στον Τουρκικό εναέριο χώρο, μετά στον συριακό και αργότερα σε διεθνή εναέριο χώρο και μετά επέστρεψε κοντά στις συριακές ακτές.