Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας και της αδελφής των διδύμων που χάθηκαν στο Μαρί

Στρατόπεδο κελευστών Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου ονομάζεται από σήμερα το Ναυτικό Παρατηρητήριο στην Ασγάτα. Στην τελετή ονομασίας του στρατοπέδου που πραγματοποιήθηκε το πρωί παρευρέθηκαν  ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, βουλευτές, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού και φυσικά οι γονείς και οι αδελφή των διδύμων καθώς και συγγενείς των άλλων 11 θυμάτων της φονικής έκρηξης στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί.

Σε μία συγκινητική ομιλία της αδελφής των διδύμων, Γεωργία, ανέφερε ότι η πατρίδα ξέρει να τιμά τα παιδιά της και χρησιμοποίησε ορισμένους στίχους από κάποια αγαπημένα της τραγούδια, «Μέχρι να γίνουμε άγγελοι θα αγωνίζομαι με νύχια και με δόντια για την δικαιοσύνη και πάντα να ξέρουμε πως η ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες». Θα συνεχίσω, ανέφερε η αδελφή των διδύμων, πως η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα, «και ελπίζω να ξέρετε όλοι την έννοια αυτής της λέξης».

Από την πλευρά της, η μητέρα των διδύμων, ανέφερε ότι η σημερινή ονοματοδοσία, δεν έχει αποδέκτες μόνο την οικογένειά της και τους φίλους της, αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό γιατί η αυτοθυσία πρέπει να τιμάται και να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά.