Άνοιξαν οι ουρανοί μόλις έφτασε στο Βαρώσι ο Ερντογάν

Κατά την ομιλία του ο Ρ.Τ Ετντογάν αναφέρθηκε στο Βαρώσι λέγοντας ότι το βήμα που έγινε εκεί δεν είναι για να δημιουργήσει νέα προβλήματα αλλά να διορθώσει τα παλιά.

Ερσίν Τατάρ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάτω από καταρρακτώδη βροχόπτωση έφτασε στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα της Κυριακής (15/11). Ο Τούρκος Πρόεδρος συνοδευόταν από τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ και Τούρκους αξιωματούχους.

Παρά τις ευρείες προετοιμασίες που έγιναν, όλοι οι παρευρισκόμενοι περιορίστηκαν στα στέγαστρα του χώρου της περιοχής Λεωφόρου Κέννεντυ, καθώς κατά την άφιξη του Τούρκου Προέδρου ξέσπασε καταιγίδα, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι.

https://twitter.com/RecepBaskan61/status/1327996643053101059?s=20

Ο ίδιος ο κ. Ερντογάν είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν «πρώτα να δούμε τη θέα και μετά να τα πούμε».

Προηγήθηκε τελετή στο μνημείο Φαζίλ Κιουτσούκ αλλά και παρέλαση η οποία ολοκληρώθηκε με πτήσεις τουρκικών F-16 που σχημάτισαν την Ημισέληνο.

Κατά την ομιλία του ο Ρ.Τ Ετντογάν αναφέρθηκε στο Βαρώσι λέγοντας ότι το βήμα που έγινε εκεί δεν είναι για να δημιουργήσει νέα προβλήματα αλλά να διορθώσει τα παλιά.

Για τους υδρογονάνθρακες, ανέφερε ότι «ως εγγυήτρια χώρα δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλα διπλωματικά παιχνίδια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αντόνιο Γκουτέρες κατά τις δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου / REUTERS/Yiannis Kourtoglou
ΚΥΠΡΟΣ

ΓΓ ΟΗΕ μετά τη συνάντηση με Χριστοδουλίδη: «Δέσμευσή μου να διασφαλίσω ότι θα καταφέρουμε επιτέλους να βρούμε μια λύση στο Κυπριακό»

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή, είπε ο Γκουτέρες