Ερντογάν: Δε θα μειώσουμε τον στρατό μας στα Κατεχόμενα

Τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας της Τουρκίας

Ερντογάν: Δε θα μειώσουμε τον στρατό μας στα Κατεχόμενα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν έκανε σήμερα δηλώσεις  (Παρασκευή) κατά την παρουσίαση των δύο υποψηφίων για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, του Εκρέμ Ιμάμογλου και του “δικού του” Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας της Τουρκίας όπως το νέο σχέδιο για τον στρατό της χώρας ο οποίος μετρατρέπεται ουσιαστικά σε επαγγελματικό σε μεγάλο βαθμό.

Σχετικά με τα ερωτήματα για το τι θα γίνει με τον στρατό της Τουρκίας που βρίσκεται στα κατεχόμενα της κύπρου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μειωθεί στο ελάχιστο. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δε θα χρειαστούμε άδεια από κανέναν για το θέμα”

Πρόσθεσε παράλληλα, πως οι αρμόδιοι για το θέμα όπως ο Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ θα ενημερώσουν εκτενώς για το τι θα συμβεί στην Κύπρο με το νέο σύστημα.

πηγή: HaberTurk

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.