Ο Μπαγίς…προσεύχεται για τους Κύπριους!

»ΨΕΠ» – τουτέστιν »Ψυχολογικές Επιχειρήσεις» - ξεκίνησε η Άγκυρα  κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας λόγω κρίσης και μνημονίου με δηλώσεις του κ Μπαγίς.

 «Ο Θεός να βοηθήσει τους Ελληνοκυπρίους» δήλωσε ο τούρκος Υπουργός για την  ΕΕ κ. Εγκεμέν Μπαγίς, προσθέτοντας ότι οι Ελληνοκύπριοι  είναι θύματα των ίδιων τους των πράξεων.
 
«Οι Ελληνοκύπριοι υποφέρουν λόγω των πολιτικών τους που οδήγησαν σε αδιέξοδο και της κακομαθημένης συμπεριφορά τους. Αν οι Ελληνοκύπριοι  είχαν ταχθεί υπέρ της λύσης, όλο το νησί θα απολάμβανε ευημερία και ηρεμία. Θα τείνουμε χείρα βοηθείας αν χρειαστεί. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να βοηθήσουμε τους Ελληνοκυπρίους αν αποταθούν στους Τουρκοκυπρίους αξιωματούχους» δήλωσε ο κ. Εγκεμέν Μπαγίς.

Πρώτο σχόλιο:
Κοίτα ποιός μιλάει: Ο »πολιτικός νταβατζής» των Τουρκοκυπρίων ηγετών, αποκαλύπτει τον ρόλο του μετα ίδια του τα λόγια: Θα σας βοηθήσουμε αν το ζητήσετε από τους Τουρκοκύπριους… Μα δεν είναι ανεξάρτητο <<κρατος>> η <<ΤΔΒΚ>>;

Δεύτερο σχόλιο : Κοίτα ποιος μιλάει: Ο Μπαγίς – και κάθε Τούρκος αξιωματούχος –  που είναι υπεύθυνος για την εξαθλίωση των Τουρκοκυπρίων με την εγκατάσταση εποίκων , αλλά και την πολιτική τους που οδήγησε τους Τουρκοκυπρίους στην απομόνωση και την μιζέρια. Χώρια τα χρήματα που τους παίρνουν για να τρέφουν τα στρατεύματα του Αττίλα…

Οπότε γίνεται κατανοητό γιατί σπεύδει - κάνοντας δηθεν …έξυπνη Ψυχολογική Επιχείρηση-  να …κομπλάρει τους Κυπρίους, με την …μεγαλοσύνη της Άγκυρας. Για να καλύψει τις ενοχές του απέναντι στους Τουρκοκυπρίους το κάνει !

Γι αυτό και είναι και τόσο άγαρμπα αστείος….