Κύπρος: Μακάβριο εύρημα σε βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη»

Ανασύρθηκε γύρω στις 14:00 από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό η μία από τις δύο βαλίτσες που εντοπίστηκαν χθες και εντός των οποίων βρίσκονται ta πτώματα των άτυχων γυναικών που σκότωσε ο "Ορέστης".

Κύπρος: Μακάβριο εύρημα σε βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη»

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανάσυρση της βαλίτσας κατάφερε δύτης ο οποίος επιχείρησε στην λίμνη με σκάφανδρο. Αυτή την ώρα η σορός μεταφέρεται στο νεκροτομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε στην παρουσία Ιατροδικαστών εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας η σορός άγνωστης προς το παρόν γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι προσπάθειες για ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας.

Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου στις βαλίτσες βρίσκονται τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων και της 29 χρονης Maricar Valdez Arquiola. Μάνα και κόρη δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο Newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αντόνιο Γκουτέρες κατά τις δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου / REUTERS/Yiannis Kourtoglou
ΚΥΠΡΟΣ

ΓΓ ΟΗΕ μετά τη συνάντηση με Χριστοδουλίδη: «Δέσμευσή μου να διασφαλίσω ότι θα καταφέρουμε επιτέλους να βρούμε μια λύση στο Κυπριακό»

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή, είπε ο Γκουτέρες