Μιχαηλίδης: Δεν έχω καμία σχέση με μαυρο χρήμα!

 Ανυπόστατους ισχυρισμούς, χαρακτήρισε ο πρώην Κυπριος Υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης, όσα διατύπωσε στην κατάθεσή του ο εξάδερφος του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου εμπλέκει τον Ντίνο Μιχαηλίδη στο σκάνδαλο για την αγορά των ΤΟRM -1, που είχαν δοθεί στην Κύπρο από την Ελλάδα ως αντιστάθμισμα για τη μεταφορά των πυραύλων S-300 στην Κρήτη.
Σε δήλωση του στο ΡΙΚ, ο κ. Μιχαηλίδης υποστήριξε: «Πρόκειται για ανυπόστατους ισχυρισμούς και αποκυήματα φαντασίας. Μένω κατάπληκτος, είπε, από όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου».

Αλλά και ο Γιάννης Σμπώκος, πρώην Γενικής Διευθυντής Εξοπλισμών ου υπουργείου Άμυνας την επίμαχη περίοδο 1997-2000, εξέδωσε γραπτή δήλωσε με την οποία αρνείται ότι έχει σχέση με «μαύρο» πολιτικό χρήμα. Ο κ. Σμπώκος, που εμπλέκεται στις υποθέσεις των εξοπλιστικών, τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με «μαύρο» χρήμα ή παράνομο πλουτισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως απολογία του Νίκου Ζήγρα και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Όταν κληθώ από τις δικαστικές αρχές θα το αποδείξω με στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ξάδελφος καίει τον Άκη


Ποιοι είναι οι «Έντιμοι Αξιωματικοί»,που είχαν στείλει επιστολή στο Ζορμπά,για τους TOR M1.Ποιοι τους ξέρουν

Οι εξοπλισμοί του Άκη!Μια ιστορία που εξαγγέλθηκε πάνω σ΄ ένα…καφάσι και κλείνει (;) στη φυλακή