O εκλεκτός του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ, νέος πρόεδρος του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους

O Ερσίν Τατάρ εξελέγη νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων με ποσοστό 51,74% κατά το δεύτερο γύρο των λεγόμενων “προεδρικών” εκλογών

τατάρ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Ερσίν Τατάρ εξελέγη νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων με ποσοστό 51,74% κατά το δεύτερο γύρο των λεγόμενων “προεδρικών” εκλογών που διεξήχθησαν στο ψευδοκράτος.

Ο Ερσίν Τατάρ – που αποτελεί προσωπική επιλογή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν – έλαβε ποσοστό 51.74% έναντι 48.26% του Μουσταφά Ακιντζί. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν με το 100% των εκλογικών τμημάτων να έχουν καταμετρηθεί.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

παρενόχληση - Δένδιας
ΚΥΠΡΟΣ

Τουρκική παρενόχληση δι’ ασυρμάτου στα αεροσκάφη που μετέφεραν τον Νίκο Δένδια και τους ΥΠΑΜ Γαλλίας και Ολλανδίας στην Κύπρο

Η παρενόχληση περιλάμβανε παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου του ψευδοκράτους στην Τύμπο.