Τάσσος Παπαδόπουλος.”Έφυγε” σαν σήμερα αλλά τα λόγια του είναι πιο επίκαιρα από ποτέ

Σαν σήμερα το 2008 ο Τάσσος Παπαδόπουλος, έφυγε για πάντα.

Τάσσος Παπαδόπουλος.”Έφυγε” σαν σήμερα αλλά τα λόγια του είναι πιο επίκαιρα από ποτέ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σαν σήμερα το 2008 ο Τάσσος Παπαδόπουλος,  έφυγε για πάντα. Αλλά είναι από τους ηγέτες που δεν προόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Είπε ένα μεγάλο όχι στο σχέδιο Ανάν ,ενάντια σε απειλές ,ψεύδη και συκοφαντίες. 

Το διάγγελμά του προς τον Κυπριακό λαό για το δημοσψήφισμα έχει μείνει στην ιστορία. Και είναι συγκλονιστικό το απόσπασμα που επιλέξαμε ,γιατί τα όσα λέει ό Τάσσος Παπαδόπουλος ακούγονται εξαιρετικά επίκαιρα σήμερα όχι μόνο για τους Κύπριους, αλλά και για εμάς εδώ στην Ελλάδα, που φαίνεται να έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε ότι στο λεξιλόγιο υπάρχει και το όχι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.