OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυπριακός τύπος σήμερα 11-10-12

11/10/2012 - 09:17
Share on FacebookShare on Twitter
Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η πτώση γερανού στη Λάρνακα ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών συνθηκών, που προκάλεσε το θάνατο 65χρονης Βρετανίδας δεσπόζει στη σημερινή ειδησεογραφία.
Προβάλλονται, επίσης, το πακέτο μέτρων ύψους 300 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη και την απασχόληση που ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο, οι αντιδράσεις στα μέτρα της Τρόικας, η έκθεση προόδου της Κομισιόν για την Τουρκία, καθώς και άλλα θέματα.

Η «Αλήθεια» υπό από τον τίτλο «Αδιαφανής διορισμός» γράφει ότι η θέση του Προέδρου της Επιτροπής Πρόληψης και Διερεύνησης Ατυχημάτων δεν προκηρύχθηκε, καταρτίστηκε κατάλογος 14 ενδιαφερομένων αλλά δεν έγινε καμία αξιολόγηση. Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση χωρίς συζήτηση και διόρισε τον Κυριάκο Λαζάρου, ανώτερο υπάλληλο της Πολιτικής Αεροπορίας στη θέση του Διευθυντή. Αναφέρει αλλού ότι συντεχνίες και επηρεαζόμενες ομάδες αντιδρούν στα μέτρα της τρόικας και στις κυβερνητικές αντιπροτάσεις. Επίσης, γράφει ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο για μεγάλες αυξήσεις στα τέλη των υπηρεσιών που προσφέρουν τα κυβερνητικά τμήματα.

“Η Σημερινή» τιτλοφορεί το κύριο θέμα της «Στα όρια της πείνας πολύτεκνες οικογένειες» και γράφει ότι φαινόμενα Ελλάδας άρχισαν να εμφανίζονται και στην Κύπρο, με πολλές οικογένειες πολυτέκνων να μην έχουν ούτε φαγητό και να ψάχνουν για τροφή στο σκυβαλότοπο του Κοτσιάτη. Γράφει αλλού για κυνηγητό φοροφυγάδων και ότι θα επιδιωχθεί συμφωνία με την Ελβετία, ώστε να δώσει στοιχεία για τις καταθέσεις Κυπρίων σε τράπεζές της. Αλλού γράφει για το θάνατο Αγγλίδας στη Λάρνακα από ατύχημα με γερανό.

«Ο Φιλελεύθερος» υπό από τον τίτλο «Υποθήκες χωρίς αντίκρισμα» γράφει ότι υποθήκη προς υποθήκη, κυρίως για μεγάλα δάνεια και σε τομείς που παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, περνούν από μικροσκόπιο οι τράπεζες και αναφέρεται σε μαζικές επανεκτιμήσεις ενόψει Τρόικας. Αλλού γράφει ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου απολύθηκαν και οι 13 υπάλληλοι του Δήμοι, οι οποίοι φέρονται να ενέχονται στην υπόθεση κλοπής εισπράξεων από τις παραλίες του Δήμου. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στο πακέτο μέτρων ύψους 300 εκ. ευρώ για τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης που ενέκρινε το Υπουργικό.

Η «Χαραυγή» τιτλοφορεί το κύριο της θέμα «300 εκ. στην ανάπτυξη» και γράφει ότι πακέτο μέτρων ύψους 300 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη και την απασχόληση ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο με πηγές χρηματοδότησης τα 200 εκ. που υπολογίζονταν να εξασφαλιστούν από τις άδειες του β’ γύρου ερευνητικών γεωτρήσεων ΦΑ στα υπόλοιπα τεμάχια και 100 εκ. από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Αναπτύξεως. Αλλού γράφει ότι γερανός παρασύρθηκε από τον άνεμο και κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος πάνω σε αυτοκίνητα στις Φοινικούδες της Λάρνακας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα και άλλοι δύο να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Αλλού αναφέρει ότι οι εργοδότες απέρριψαν την πρόταση της Υπουργού Εργασίας για την ΑΤΑ και σκληραίνουν τη στάση τους.

Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” τιτλοφορεί το κύριο θέμα της «Το Υπουργικό ενέκρινε 300 εκ. ευρώ για νέες θέσεις» και γράφει ότι το πακέτο για την ανάπτυξη θα δώσει ώθηση για τη δημιουργία νέων θέσεων, θα βοηθήσει τον κατασκευαστικό τομέα καθώς και τον τομέα των ακινήτων. Αναφέρεται επίσης στην πτώση του γερανού, ο οποίος ήταν στημένος στα γραφεία του Δημαρχείου Λάρνακας, καταπλακώνοντας τέσσερα αυτοκίνητα και σκοτώνοντας 65χρονη Βρετανίδα. Αλλού γράφει ότι πυρά από την Κομισιόν δέχεται η Αγκυρα για το θέμα της Κύπρου και για μεταρρυθμίσεις, αναφερόμενη στις χθεσινές δηλώσεις του Επίτροπου για τη Διεύρυνση Στέφαν Φούλε.

Tags: NEWSPAPERSΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣΚΥΠΡΟΣ

Related Posts

Υποβρύχιο «Πρωτεύς» S113: Παραδίδεται ως μουσείο τη Δευτέρα 11 Μαΐου στο Φλοίσβο
ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ο Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη – Τι συζήτησαν

08/05/2026 - 19:51
Spike LR2
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

SPIKE LR2: H Εθνική Φρουρά Κύπρου εκπαιδεύεται στο ισραηλινό αντιαρματικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς [vid]

05/05/2026 - 21:18
ΕΕ - Χριστοδουλίδης
ΚΥΠΡΟΣ

ΕΕ: «Κάτι κινείται» για το άρθρο 42.7 περί ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής

24/04/2026 - 13:11

Διαβάστε Επίσης

Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν θέλει να αποκομίσει «σημαντικά» οικονομικά οφέλη από τον έλεγχο της θαλάσσιας οδού

Οπλισμένα τουρκικά F-16 παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

Η UNIFIL κατηγορεί τη Χεζμπολάχ για επιθέσεις με drones – Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στο νότιο Λίβανο

Δένδιας από την Ξάνθη: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι αναπόσταστο κομμάτι της ταυτότητας της Ελλάδας» [pics, vid]

AIM-9X Compact Variant: Το αμερικανικό ΠΝ ετοιμάζει νέα έκδοση του πυραύλου για τα F-35 και τα CCA

GUR: Παρατεταμένη και κατά κύματα αιματηρή επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία

Εντυπωσιακή υποδοχή Τραμπ στο Πεκίνο, στην πρώτη επίσκεψη στην Κίνα από το 2017 [vids]

WSJ: O επικεφαλής της Μοσάντ επισκέφθηκε τα Εμιράτα δύο φορές κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν

Top News

Ο Στρατής Λιαρέλλης αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια

Survivor: «Ο Σταύρος δεν μασάει τίποτα, αφού είναι ζωντανός δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε» λέει φίλος του παίκτη που ακρωτηριάστηκε

«Είσαι πολύ όμορφη»: Το SMS του Μακρόν σε Ιρανή ηθοποιό που προκάλεσε την έκρηξη της Μπριζίτ και το viral χαστούκι

Απόφαση - «βόμβα» για τις χρεώσεις 0,80 ευρώ σε λογαριασμούς καταθέσεων

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert