Τουρκική μαχαιριά στη Κύπρο! Η Άγκυρα παίζει το παιχνίδι των Ευρωπαίων με το φυσικό αέριο

Απαράδεκτες θέσεις εναντίον της Κύπρου,από τη Τουρκία που θεωρεί δικά της τα αποθέματα φυσικού αερίου.

Τουρκική μαχαιριά στη Κύπρο! Η Άγκυρα παίζει το παιχνίδι των Ευρωπαίων με το φυσικό αέριο

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία κάνει ότι είναι δυνατόν για δυσκολέψει την “επιχείρηση διάσωσης” της Κύπρου,θέτοντας απαράδεκτα εμπόδια που νομικά δεν στηρίζονται πουθενά. Στηρίζονται βέβαια στην επιθυμία πολλών Ευρωπαίων που θέλουν να βουλιάξουν οριστικά και αμετάκλητα την Κύπρο.

Με ανακοίνωσή του το Τουρκικό  ΥΠΕΞ  διατυπώνει τις αντιρρήσεις της Άγκυρας στο  να συμπεριληφθούν οι υδρογονάνθρακες ως τμήμα του Ταμείου Αλληλεγγύης στην Κύπρο με το επιχείρημα ότι έτσι δεν λαμβάνονται υπόψη και τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στους υδρογονάνθρακες της νήσου. 
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

παρενόχληση - Δένδιας
ΚΥΠΡΟΣ

Τουρκική παρενόχληση δι’ ασυρμάτου στα αεροσκάφη που μετέφεραν τον Νίκο Δένδια και τους ΥΠΑΜ Γαλλίας και Ολλανδίας στην Κύπρο

Η παρενόχληση περιλάμβανε παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου του ψευδοκράτους στην Τύμπο.