Οι Τούρκοι «στήνουν» νέα Ίμια στην Κύπρο – «Κάρφωσαν» σημαία σε βραχονησίδα

H εμφάνιση της τουρκικής σημαίας σε βράχο ανοικτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα των Κυπρίων, σε μια ημέρα τόσο συμβολική για την περαιτέρω εξέλιξη του Κυπριακού.

Οι Τούρκοι «στήνουν» νέα Ίμια στην Κύπρο – «Κάρφωσαν» σημαία σε βραχονησίδα

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Σκηνικό τύπου Ιμίων με “κάρφωμα” σημαίας θυμίζει αυτό που αντικρίσαμε σε φωτογραφίες που ανήρτησε χρήστης του facebook και πλέον κατακλύζουν τα social media, ενώ την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι στο Crans-Montana θα διεξάγονται από αύριο συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού. Το χειρότερο είναι ότι εκ παραλλήλου θα διεξάγονται και παράνομες τουρκικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά εντός της κυπριακής ΑΟΖ

Αν στα παραπάνω προστεθεί και ο παράνομος πλους του σεισμογραφικού ερευνητικού σκάφους Barbaros σε κυπριακά χωρικά ύδατα και την κυπριακή ΑΟΖ, τότε δεν θα ήταν λεκτικό ατόπημα να μιλήσει κανείς για “σημαδεμένη τράπουλα” στο τραπέζι των συνομιλιών της Ελβετίας όπου από αύριο το πρωί θα διεξάγεται η διεθνής διάσκεψη για επίλυση του Κυπριακού, με συμμετοχή Ελλάδας, Τουρκίας, Βρετανίας, Ε.Ε., Κυπριακής Δημοκρατίας και τουρκοκυπριακής ηγεσίας.

Εντούτοις η εμφάνιση της τουρκικής σημαίας σε βράχο ανοικτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα των Κυπρίων, σε μια ημέρα τόσο συμβολική για την περαιτέρω εξέλιξη του Κυπριακού, με τις φωτογραφίες, των οποίων η λήψη πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017 να έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.