Οι Τουρκοκύπριοι συνέλαβαν Ελληνοκύπριους αστυνομικούς!

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι είναι μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, εκτελούσαν καθήκον σε περιοχή στο Δάλι, έκαναν νόημα στον Τουρκοκύπριο ο οποίος οδηγούσε ημιφορτηγό, να σταματήσει, αυτός όμως δεν σταμάτησε. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εκτός από τους αστυνομικούς που συνελήφθησαν και τα οχήματα που κατασχέθηκαν, έχουν κατασχεθεί οι ασύρματοι και τα όπλα των αστυνομικών.
Η αστυνομία έχει επιβάλει σιγή ασυρμάτων σε ολόκληρη την Κύπρο για να αποτρέψει το ενδεχόμενο παρακολούθησης και γίνονται προσπάθειες μέσω των Ηνωμένων Εθνών για ανάκτηση τουλάχιστον του εξοπλισμού.

Ο Τουρκοκύπριος ο οποίος οδηγούσε βαν, καταδιώχθηκε αρχικά μέσα στο Δάλι, και στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς προς την κατεύθυνση του φυλακίου της Εθνικής Φρουράς, και μπήκε στη νεκρή ζώνη. Εκεί σε απόσταση 500 μέτρων τους είχαν στήσει καρτέρι μέλη του κατοχικού στρατού που τους συνέλαβαν, ενώ ο Τουρκοκύπριος συνέχισε να κατευθύνεται στα κατεχόμενα, όπου δεν έχει εντοπιστεί. Απο τις Αρχές της Δημοκρατίας καταβάλλονται αγωνιώδεις προσπάθειες για την άμεση απελευθέρωση των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ- Η Αλήθεια