Λαβρόφ και Τσαβούσογλου: Στο τραπέζι πιθανή χαλάρωση στους ταξιδιωτικούς κανονισμούς

Η διήμερη επίσκεψη του Λαβρόφ στην Άγκυρα θα ξεκινήσει αύριο, Δευτέρα.

Λαβρόφ και Τσαβούσογλου: Στο τραπέζι πιθανή χαλάρωση στους ταξιδιωτικούς κανονισμούς

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ενδεχόμενο χαλάρωσης των ταξιδιωτικών κανονισμών με τις θεωρήσεις εισόδου θα συζητήσουν Σεργκέι Λαβρόφ και Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο πλαίσιο επίσκεψης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, θα συζητήσει με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για την πιθανή χαλάρωση των ταξιδιωτικών κανονισμών, στην επερχόμενη συνάντηση στην Άγκυρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Τον Νοέμβριο του 2015, η Ρωσία εισήγαγε θεωρήσεις εισόδου (βίζα) για τους Τούρκους πολίτες εν μέσω της αυξανόμενης έντασης στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

«Οι προοπτικές για τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών κανονισμών για τους πολίτες των δύο χωρών βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Επιβεβαιώνουμε την ετοιμότητά μας να απλοποιήσουμε τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς για ορισμένες ομάδες Τούρκων πολιτών», ανέφερε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Πηγή: Sputnik

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ