Λίβανος: Φονική έκρηξη στην Τύρο με θύματα στρατιώτες [vid]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι στρατιώτες μετείχαν σε επιχείρηση απομάκρυνσης πυραύλων και πυρομαχικών.

Onalert Newsroom
Χεζμπολάχ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον έξι στρατιώτες του στρατού του Λιβάνου σκοτώθηκαν σήμερα από έκρηξη που προκλήθηκε από «απομεινάρια του πολέμου με το Ισραήλ» στην πόλη Τύρο του νοτίου Λιβάνου.

Την είδηση για τους νεκρούς στρατιώτες γνωστοποίησαν πηγές των αρχών ασφάλειας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι στρατιώτες μετείχαν σε επιχείρηση απομάκρυνσης πυραύλων και πυρομαχικών από περιοχές που εξακολουθεί να δρα η Χεζμπολάχ.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές και ο στρατός του Λιβάνου έχουν αποφασίσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ, προκαλώντας την αντίδραση της εξτρεμιστικής οργάνωσης αλλά και του Ιράν.

Πηγές: Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δορυφορική εικόνα της εγκατάστασης στο όρος Pickaxe του Ιράν
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ΗΠΑ προσφέρουν αμοιβή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Η αμερικανική κυβέρνηση υπόσχεται επίσης «πιθανή μετεγκατάσταση» σε όποιον παρέχει στοιχεία για τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό ή το προσωπικό του ιρανικού προγράμματος