Μαχητικά αεροσκάφη σκέπασαν τις ΗΠΑ: Οι καλύτερες στιγμές από την επιχείρηση «America Strong» (pics/vids)

Από άκρη σε άκρη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού, συμμετείχαν στην επιχείρηση «America Strong», θέλοντας να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και να αναπτερώσουν το ηθικό του έθνους.

Παρόλο που τα Thunderbirds και οι Blue Angels είναι οι πιο γνωστές ομάδες αεροπορικών επιδείξεων και άλλες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών B-1 και των Super Hornets, συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια ως μία ένδειξη εκτίμησης στον αγώνα κατά του COVID-19.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα βίντεο από την επιχείρηση «America Strong»:

Στις 28 Απριλίου, οι Blue Angels, με μαχητικά F / A-18C Hornet, πέταξαν πάνω από τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϋ και την Πενσυλβάνια συνοδεία των θρυλικών Thunderbirds της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εδώ είναι η ίδια πτήση από την οπτική γωνία των Thunderbirds

Την ίδια ημέρα, στην περιοχή του Κάνσας βομβαρδιστικά B-2A Spirit από την κοντινή Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Whiteman σκέπασαν την πόλη.

Σειρά είχαν το Ντάλας, το Χιούστον και η Νέα Ορλεάνη στις 6 Μαΐου, ενώ τα μαχητικά σκέπασαν το Τζάκσονβιλ και το Μαϊάμι στις 8 Μαΐου. Το Πεντάγωνο αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των πτήσεων σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί συνωστισμός.