Μαχητικά του ΝΑΤΟ αναχαιτίζουν ρωσικο βομβαρδιστικό! ΒΙΝΤΕΟ

Χθες νωρίς η Πολεμική Αεροπορία της Μεγάλης Βρετανίας, RAF, αναχαίτισε 2 ρωσικά βομβαρδιστικά.
Χθες βράδυ η ρωσική τηλεόραση κυκλοφόρησε βίντεο αναχαίτησης ρωσικών βομβαρδιστικών απο τα αεροσκάφη της Μεγάλης Βρετανίας και του ΝΑΤΟ, που έλαβε χώρα πριν ενα μήνα περίπου πάνω απο το Bournemouth.
Περίεργο θα πείτε. Αλλα καθόλου περίεργο μετα των χθεσινό πόλεμο λέξεων μεταξύ Βρετανίας και Ρωσίας.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας δήλωσε στις εφημερίδες Times και Telegraph οτι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί έναν «πραγματικό και παρόντα κίνδυνο» για την Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία και πως το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για να απωθήσει κάθε ενδεχόμενη επίθεση.

Μετά τις δηλώσεις εγινε γνωστό οτι Ρωσικά βομβαρδιστικά εντοπίστηκαν πάνω απο την Κορνουάλη.

Και αφου τα βρετανικά ΜΜΕ γνωστοποίησαν το γεγονός των ρωσικών βομβαρδιστικών στον εναέριο χώρο επιρροής του Ηνωμένου Βασιλείου το Ρωσικό ΥΠΕΞ δήλωσε οτι με κάποιο τρόπο η Ρωσία θα απαντήσει στην πρόκληση του Βρετανου Υπουργού Άμυνας.

Όπως φαίνεται ο «διάλογος» ανάμεσα στις δυο χώρες συνεχίζεται μετα την δημοσιοποιηση του βίντεο που τράβηξε Ρώσος μέσα απο το ρωσικό βομβαρδιστικό τον προηγούμενο μήνα. Θα μπορούσε να πει κανείς οτι οι Ρώσοι κάνουν αλλη μια επίδειξη ισχύς στο ευρυ κοινό του τηλεοπτικού κοινού στα κανάλια του Κρεμλίνου.

Δειτε το βίντεο απο το τηλεοπτικό κανάλι TvZvebda (το οποίο ανήκει στο Ρωσικο Υπουργείο Άμυνας) που τράβηξε ο Ρώσος απο το βομβαρδιστικό της Σοβιετικής Εποχής Tu-95 – που εντοπίζεται τελευταία στους αιθέρες όλο και πιο συχνά.