Νετανιάχου προς Ιράν ενόψει εκλογών της Τρίτης: Μην μας δοκιμάζετε, θα υποστείτε δυσανάλογα αντίποινα

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πληροφορίες περί πιθανής επίθεσης για να διαταραχθούν οι εκλογές

REUTERS/Amir Cohen/File Photo REUTERS/Amir Cohen/File Photo

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου υποστήριξε σήμερα 25/10/2026 πως το Ιράν μαζί με τους συμμάχους του υπάρχει πιθανότητα να επιχειρήσουν να προκαλέσουν προβλήματα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της Τρίτης, στέλνοντας παράλληλα προειδοποιητικό μήνυμα στην Τεχεράνη σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση.

«Διαθέτουμε πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών που δείχνουν ότι οι εχθροί μας, το Ιράν και οι πληρεξούσιοί του, ενδέχεται να μας επιτεθούν για να διαταράξουν τις εκλογές» ανέφερε ο Νετανιάχου μέσω βιντεοσκοπημένης δήλωσης που εξέδωσε το γραφείο του.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επιδιώκει την επανεκλογή του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μην μας δοκιμάζετε. Θα υποστείτε δυσανάλογα αντίποινα».

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ