Ο ελεύθερος σκοπευτής που έγινε γυναίκα!

Η ιστορία του σαραντάχρονου ελεύθερου σκοπευτη που παράτησε οχι μονο την ζωή του στον στρατό αλλα και την ζωή του ως άντρας ειναι εκπληκτική! 

Ο πρώην ελευθερος σκοπευτής παραιτήθηκε απο τον Αμερικανικό στρατό και μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία όπου ζει ως γυναίκα με την λεσβία εραστή «της/του».

Ο πρώην στρατιώτης Τσαρλς Ποντιέρο, 40 ετών, μαζευει χρήματα αυτη την στιγμή για να μπορέσει να κάνει αλλαγή φύλου.

Αφου γνώρισε την σύντροφο του Μαρία στο διαδίκτυο ο Τσάρλς οχι μόνο άλλαξε τ’ονομα του και το κανε Αλέσια αλλα παραιτήθηκε απο την ζωή που ειχε στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

(Ο Τσάρλς ως Αλέσια)

«Η ξανθιά» ισχυρίζεται ότι εχει αποφασίσει να κάνει την αλλαγή και να ζήσει ανοιχτά ως γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή είναι πιο εύκολο να αλλάξει φύλο στη Βρετανία απ οτι ειναι στις ΗΠΑ.

«Η Αλέσια» έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δύο παιδιά. Σε δηλωσεις στην εφημερίδα Daily Mail ειπε «Πάντα ένιωθα περισσότερο σαν κορίτσι απ’ οτι σαν αγόρι, και ενώ ήμουν στον στρατό ενιωθα λες και έπρεπε να κρύβω την γυναικεία μου πλευρά. Αισθανόμουν λες και δεν ήμουν ο εαυτος μου.
Πάντα υπήρχαν στρατιωτικοί στην οικογένεια μου, γι αυτο και ενιωθα οτι έπρεπε να κάνω κι εγω το ίδιο – αλλα όπως αποδειχθηκε δεν ηταν το σωστό για μένα.»

(Ο Τσάρλς με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους)

Συνεχίζοντας τόνισε οτι «η οικογένεια μου ηξερε οτι πάντα ενιωθα περισσότερο σαν γυναίκα απ’οτι σαν αντρας, οπότε δεν αισθάνθηκαν καμια έκπληξη οταν τους είπα οτι ήθελα να ζήσω σαν γυναίκα. «

Η Αλέσια που γεννήθηκε στην Νότια Ντακότα , υπηρέτησε για πάνω απο 15 χρόνια στον στρατό στα Βαλκάνια, στην Μέση Ανατολή και στην Σομαλία.

Πηγή/Φωτό – Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε άντρας με επέμβαση και πάει και στρατό! Έγινε στην Κρήτη

Μια κινηματογραφική ταινία φουντώνει τη συζήτηση περί gay στον ισραηλινό στρατό

Λοχαγός Πεζοναυτών αρραβωνιάζεται τον συντροφο του στον Λευκό Οικο! ΦΩΤΟ