Οι απίστευτες πιρουέτες της φρουράς στο Μπάκιγχαμ! – ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιρετικά σοβαρο καθήκον θεωρείται η φύλαξη των ανακτορων του Μπάκιγχαμ και όλοι μας λοιπον γνωρίζουμε οτι έξω απο τα ανάκτορα πάντα υπάρχουν οι φρουροί της βασίλισσας. Πάντα σοβαροί και ακίνητοι με την κόκκινη στολή τους και το τεράστιο «αρκουδένιο» τους καπέλο – παραδοσιακό καπέλο απο γούνα αρκούδας (διαβάστε Ψώρα σε Βρετανικό Σύνταγμα!). 

Ωστόσο πάντα θα υπάρχει η εξάιρεση που καθορίζει τον κανόνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση η εξαίρεση ειναι όντως μια πραγματική εξαίρεση!

Ο εν λόγω φρουρός φαίνεται οτι βαρέθηκε να στέκεται ακίνητος και σκέφτηκε οτι ο χρόνος θα περνούσε πιο ευχάριστα – και γι’αυτον και για τους τουρίστες – εαν ενέτασε στην δίωρη βάρδια του και καποιες χορευτικές κινήσεις!

Αν και οι χορευτικές του κινήσεις άρεσαν στους τουρίστες το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας δεν εκτίμησε και τόσο την συμπεριφορά του φρουρού.

Μάλιστα όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, την υπόθεση την εχει αναλάβει ήδη το τμήμα εσωτερικων υποθέσεων τονίζοντας οτι «όποιος δεν τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές των Ενόπλων Δυνάμεων θα υποστεί τις συνέπειες».

ΦΩΤΟ – Daily Mail
Επιμέλεια/Μετάφραση – OnAlert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρώσικο πλοίο «φάντασμα» απειλεί την Βρετανία

Απίστευτο: Πως τρεις στρατιώτες ξεγέλασαν το θάνατο!

Ο πρώτος τρανσέξουαλ στρατιώτης στο πεδίο της μάχης! ΦΩΤΟ