Οι γυναίκες του ISIS χειρότερες απο τους άντρες τζιχαντιστές!

Έχουμε συνδέσει το Ισλαμικό Κράτος με τους άντρες τζιχαντιστές και τους αποτρόπαιους αποκεφαλισμούς τους. Ωστόσο το αυτο-αποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος υπάρχουν και πολλές γυκαίκες. Οι οποίες και αυτες ακολουθούν την τζιχάντ (ιερό πόλεμο) και μαλιστα δε δείχνουν ιχνος απο την θηλυκότητα τους.

Καποιες απο αυτες τις γυναίκες του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους απαρτίζουν την θρησκευτική αστυνομία των τζιχαντιστών και εχουν σαδιστικές τάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες βασανίσαν μια γυναίκα με καρφιά μεσαιωνικού στύλ γιατι την είδαν να θηλάζει το παιδί της σε δημόσιο χώρο.

Η οργάνωση των γυναικών που φέρει τον τίτλο τάγμα Αλ Κάνσα και που συμπεριλαμβάνει και ξένες τζιχαντιστές ανάμεσα τους και Βρετανίδες, χρησιμοποιούν ενα φρικιαστικό εργαλείο για τα βασανιστήρια που αποκαλούν “biter” (αυτο που δαγκώνει δηλαδή) για να επιβάλουν τον αυστηρό νόμο της Σαρία στις γυναίκες που μένουν στην πρωτεύουσα τους Ράκα.

Το τεράστιο εργαλείο βασανιστηρίων αποτελείται απο δυο σιδερένιες «δαγκάνες» με αιχμες που σφίγγουν το στήθος του θύματος προκαλώντας απέραντο πόνο.

Κάτοικοι στην πολιορκούμενη πόλη λένε ότι η οργάνωση των Αλ Κάνσα βασάνισε τη γυναίκα αφού την βρήκε να θηλάζει το παιδί της στο σταθμό λεωφορείων της Συριακής πόλης.
Οι μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια αφου οργάνωση κατηγγειλε τους τελευταίους 3 μήνες τουλάχιστον 120 εκτελέσεις από την τρομοκρατική οργάνωση των δικών τους μαχητών.

Μια γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, συνελήφθη γιατι φόραγε διάφανα ρούχα.

Η γυναίκα αποκάλυψε: «Ήμουν στην αγορά και αγόραζα μερικά πράγματα όταν ήρθε το τάγμα Κανσα και με συνέλαβε με την δικαιολογία ότι το νικάμπ (η κλασσική ενδυμασία) που φορούσα δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις της Σαρία.
«Με συνέλαβαν και με σύνοδευσαν στο θάλαμο βασανιστηρίων. Στη συνέχεια, μου ζήτησαν να επιλέξω ανάμεσα στο μαστίγιο και στο “biter”. Δεν ήξερα τι ήταν το “biter” και σκέφτηκα ότι θα ηταν μια λιγότερο επώδυνη ποινή, επιπλέον φοβόμουν το χτύπημα κι ετσι επελεξα το “biter”».

«Στη συνέχεια, έφεραν ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πολλά δόντια και με κράτησαν, τοποθετώντας το στο στήθος μου και πιέζοντας έντονα. Ούρλιαζα από τον πόνο. Αργότερα με πήραν στο νοσοκομείο.
«Αισθάνθηκα τότε ότι η θηλυκότητα μου είχε καταστραφεί εντελώς. Δεν ήμουν η μόνη που βασανίστηκε με αυτον τον τρόπο, υπήρχαν πολλές γυναίκες εκεί και η κατάστασή τους ήταν τραγική».

Δεν ειναι μόνο οι γυναίκες τα θύματα του τάγματος Κάνσα.
Ένας άντρας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα “Raqqa is being slaughtered silently” ότι είχε μαστιγωθεί επειδή κάπνιζε κατι που απαγορεύται απο τους νόμους του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Σάμη, 25, αποκάλυψε: “Με συνέλαβαν για το καπνισμα και με πήγαν στο αρχηγείο τους και, στη συνέχεια, με έβαλαν στο θάλαμο βασανιστηρίων”.

«Το πάτωμα του δωματίου ήταν γεμάτο αίμα και τότε με μαστίγωσαν 40 φορές και με έριξαν σε ένα κελί. Υπήρχαν πολλοί κρατούμενοι, όταν κοίταξα είδα τον θάνατο στα μάτια τους και η κατάστασή τους ήταν θλιβερή.
«Κατά τη διάρκεια των τριών νύχτων που πέρασα στις φυλακές τους, άκουγα τις κραυγές των γυναικών και των ανδρών που βασάνιζε το Ισλαμικό Κράτος. Το να ακους τις κραυγές των ανθρώπων της πόλης μου, να βασανίζονται απο χέρια ξένων είναι ένα μαρτύριο άλλου τύπου, το οποίο έχει καταστρέψει την αξιοπρέπειά μου. «

Πηγή – Daily Mirror
Μετάφραση/Επιμέλεια – OnAlert