Ουκρανία: Αναφορές ότι διακεκριμένος Ρώσος Συνταγματάρχης σκοτώθηκε στο «μακελειό» του Μπροβάρι [vids, pics]

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, στην Ουκρανία οι δυνάμεις πυροβολικού του στρατού πραγματοποίησαν μπαράζ από θανατηφόρα πλήγματα σε ρωσικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης στην πόλη Μπρόβαρι, στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου, με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και στρατιωτικές πηγές πληροφόρησης να ισχυρίζονται ότι μεταξύ των νεκρών Ρώσων στρατιωτικών, βρίσκεται ένας διακεκριμένος Συνταγματάρχης, ο οποίος είχε παρασημοφορηθεί από τον Πρόεδρο Πούτιν πριν από μερικά χρόνια.

Ειδικότερα, οι αναφορές κάνουν λόγο για τον θάνατο του Συνταγματάρχη Αντρέι Ζαχάρωφ, ο οποίος σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες ακόμα, πληροφορίες, ήταν ο διοικητής της 6ου Συντάγματος Τεθωρακισμένων που δέχθηκε την καταστροφική επίθεση από τις ουκρανικές δυνάμεις πυροβολικού, με τα πλάνα πραγματικά να αποτυπώνουν την ωμότητα των εχθροπραξιών.

Οι ουκρανικές αρχές ένα drone αντιλήφθηκε την προέλαση του ρωσικού κομβόι. αμέσως έδωσε τις συντεταγμένες, το πυροβολικό ανέλαβε δράση βομβαρδίζοντας τα ρωσικά τανκ, καταστρέφοντας κάποια από αυτά.

Δείτε σχετικές εικόνες:

Επίσης, το πρακτορείο Reuters δημοσίευσε καρέ καρέ την στιγμή της επίθεσης σε φωτογραφίες:

Tanks are seen being destroyed on the outskirts of Brovary, Ukraine, in this screengrab from an undated handout video obtained by Reuters on March 10, 2022. Azov/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY REFILE- QUALITY REPEAT