Καταγγελία σοκ απο ΟΗΕ: Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν παιδιά!

Φρίκη! Μόνο με τη λέξη αυτή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την συμπεριφορά των παρανοϊκών ηγετών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), οι οποίοι, ως σύγχρονοι Χίτλερ, δεν διστάζουν να εκπαιδεύουν στρατιωτικά ακόμα και πεντάχρονα αγόρια.

Την απίστευτη αυτή καταγγελία έκανε η επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, Βάλερι Έιμος, ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, παρουσιάζοντας σχετική έκθεση των ανθρωπιστικών υπηρεσιών του διεθνούς οργανισμού. Σύμφωνα με την έκθεση, τουλάχιστον 350 παιδιά εκπαιδεύονται στρατιωτικά από το ISIS σε στρατόπεδο στην Ράκα της Συρίας.

Παράλληλα πολλά παιδιά σκοτώνονται, εκτελούνται δημόσια, αποκεφαλίζονται, λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, ή σταυρώνονται από τους ισλαμιστές.
Η Έιμος, μάλιστα, δήλωσε πως, βάσει της έκθεσης, φαίνεται πως η βία κατά των παιδιών από τους ισλαμιστές εντείνεται τους τελευταίους μήνες. Ακόμα χειρότερη όμως είναι η τύχη των αιχμαλωτισμένων κοριτσιών. «Οι γονείς είναι πλέον τρομοκρατημένοι καθώς τα κορίτσια τους αρπάζονται από τους ισλαμιστές μαχητές και πωλούνται στο σκλαβοπάζαρο της Ράκα.

Άλλα πωλούνται σε μαχητές και άλλα στέλνονται σε πορνεία της οργάνωσης όπου, ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις των μαχητών της οργάνωσης, ανέφερε η Έιμος.

Πηγή : Sputniknet
Μετάφραση-επιμέλεια : On Alert