Παράλυτα παιδιά ο στόχος των ελεύθερων σκοπευτών στη Συρία!

Οι ελεύθεροι σκοπευτές στη Συρία βάζουν στο στόχαστρό τους παιδιά και τα σημαδεύουν σε σημεία του σώματός τους που μπορεί να μην τα σκοτώσουν αλλά σίγουρα θα τα αφήσουν παράλυτα . Η αποκάλυψη έγινε από ισραηλινό γιατρό και είναι συγκλονιστική.

Ο Δρ Yoav Hoffman , γιατρός στη παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας της Δυτικής Γαλιλαίας , δήλωσε στους Times of Israel ότι η μονάδα έχει δεχτεί τουλάχιστον 25 σοβαρά τραυματισμένα παιδιά από τον περασμένο Ιούλιο . Όλα με πολύ συγκεκριμένους τραυματισμούς:

“Τραύματα από πυροβολισμούς από μια μόνο σφαίρα στην οσφυϊκή σπονδυλική στήλη” λέει ο Hoffman ,προσθέτοντας ότι » οι πυροβολισμοί δεν έχουν στόχο να σκοτώσουν , αλλά να προκαλέσει δυστυχία . Μπορούν να οδηγήσουν σε παράλυση ή σε αργό θάνατο “.

Ο ισραηλινός γιατρός είπε ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοιους τραυματισμούς έξω από το πεδίο της μάχης . Συνεργάτες του αρχικά πίστευαν ότι οι κακώσεις νωτιαίου μυελού ήταν μια σύμπτωση . Αλλά όταν τα παιδιά έρχονταν με τους ίδιους τραυματισμούς το προσωπικό του νοσοκομείου συνειδητοποίησε τι συνέβαινε .