Παραδόθηκε ο ένας από τους 3 μακελάρηδες στο Παρίσι

Το γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει από τα ξημερώματα ότι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο νεότερος εκ των 3 ατόμων που αναζητούνται για τη δολοφονία 12 εργαζομένων στην εφημερίδα Charlie Hebdo

Πρόκειται για τον 18χρονο Χαμίντ Μουράντ, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση μαζί με τους καταζητούμενους αδερφούς Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, 34 και 32 ετών αντίστοιχα. Την πληροφορία επιβεβαίωσε αξιωματούχος του γραφείου της εισαγγελίας του Παρισιού λέγοντας ότι ο νεότερος εκ των 3 ενόπλων παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Σαρλβίλ-Μεζιέρ, η οποία βρίσκεται περίπου 230 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, μετέδωσε ότι ο νεαρός αποφάσισε να παραδοθεί αφότου είδε ότι είχε αναρτηθεί το όνομά του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Είπε επίσης ότι άνθρωποι από τον κύκλο των άλλων δύο δραστών συνελήφθησαν..

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων 2 δραστών, οι οποίοι φέρεται πως είναι αδέλφια και διέφυγαν με αυτοκίνητο μετά την επίθεση. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δύο αδελφών απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά να επικοινωνήσει με τις αρχές. Η αστυνομία χαρακτήρισε τους δύο δράστες ως «οπλισμένους και επικίνδυνους».

Διαβάστε περισσότερα στο NewsIt.gr