Πληροφορίες για νεκρούς Τούρκους στην Ιντλίμπ από επιδρομή της Ρωσικής και Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εκτός από τα θύματα, καταστράφηκαν και πολλά τουρκικά στρατιωτικά οχήματα.

Φινλανδία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρκετοί Τούρκοι στρατιώτες φέρονται νεκροί ή τραυματίες μετά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν μαχητικά της Ρωσικής και της Συριακής αεροπορίας στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην τελευταία αεροπορική επιδρομή στην Ιντλίμπ.

Η επιδρομή έγινε -σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση- κοντά στην πόλη Κανσάφρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εκτός από τα θύματα, καταστράφηκαν και πολλά τουρκικά στρατιωτικά οχήματα.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποιο σχόλιο των πληροφοριών που μεταδίδονται.

Η επιδρομή έγινε την ώρα που αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου -που στηρίζεται από την Τουρκία- μαζί με τζιχαντιστές, επιχειρούν να καταλάβουν την πόλη Ναϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ, την οποία τώρα ελέγχει ο Συριακός στρατός.

Πηγή του Συριακού Στρατού ανέφερε πως το τουρκικό πυροβολικό έβαλε στο στόχαστρο θέσεις του γύρω από την Ναϊράμπ, προσθέτοντας πάντως πως προς το παρόν οι αντάρτες δεν έχουν πετύχει τον σκοπό τους.

Πηγή: almasdarnews

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στρατιώτης στη Λευκορωσία
ΚΟΣΜΟΣ

H Ουκρανία καλεί σε «επαγρύπνηση» για αυξημένη στρατιωτική δραστηριότητα στη Λευκορωσία

Η Ουκρανία ενισχύει την άμυνά της κατά μήκος των βόρειων συνόρων της μετά από ενδείξεις ότι η Ρωσία προσπαθεί να αξιοποιήσει περισσότερο τη Λευκορωσία στη σύγκρουση