Πόλεμος στην Ουκρανία: Χωρίς Πασχαλινή ανάπαυλα οι ρωσικές επιθέσεις

Μια εκκλησία στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στη Ζαπορίζια υπέστη ζημιές με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η αναστάσιμη λειτουργία,

Ουκρανία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά το ορθόδοξο Πάσχα, οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν σήμερα στην Ουκρανία, με δύο εφήβους να χάνουν τη ζωή τους σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή Μικολάγιεφ στο νότιο τμήμα της χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε σήμερα ο στρατιωτικός διοικητής Βιτάλι Κιμ.

«Απόψε, γύρω στις 02:20, οι κατακτητές βομβάρδισαν την κοινότητα Sniguriv με αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300. Δύο έφηβοι που γεννήθηκαν το 2005 σκοτώθηκαν…», ανέφερε ο Κιμ.

Στην περιοχή της Ζαπορίζια στην Ουκρανία, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης Γιούρι Μαλάσκο επίσης ανέφερε «μαζική επίθεση» από τη ρωσική πλευρά. Μια εκκλησία υπέστη ζημιές και ματαιώθηκε η λειτουργία.

«Τίποτα δεν είναι ιερό, ακόμα και τη νύχτα της Ανάστασης του Χριστού», έγραψε ο Μαλάσκο.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ