Πτήση μέσα απο το κόκπιτ ρώσικου μαχητικού! ΒΙΝΤΕΟ

Τα ρωσικα μαχητικά στους αιθέρες της Βαλτικής έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα για τους κατοίκους και για τις νατοϊκές δυνάμεις στην περιοχή.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του ΝΑΤΟ οι αναχαιτίσεις ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία προσέγγιζαν τον εναέριο χώρο των κρατών της Βαλτικής και της ανατολικής Ευρώπης έχουν υπερδιπλασιαστεί από τις αρχές της χρονιάς. Η συμμαχία έχει ενισχύσει σημαντικά τον αριθμό των καταδιωκτικών που έχει αναπτύξει στα κράτη της Βαλτικής και στην Πολωνία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας

Διαβάστε: Βαλτική: Η Λιθουανία «τρέμει» ρωσική εισβολή και επαναφέρει τη στρατιωτική θητεία

Ωστόσο όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε στο κοκπιτ ενώς ρωσικου μαχητικού αεροσκάφους, χωρίς καμία αμφιβολία. Τα παρακάτω βίντεο κάνουν ακριβώς αυτο. Ειναι τόσο εντυπωσιακά ειναι η αλήθεια που εχεις την αισθηση οτι εσυ εισαι ο πιλότος του Su-34, κι εσυ εισαι ο πιλότος του Su27 που ενεπλάκη σε αερομαχία με τον πιλότο του Su34, που όπως θα δείτε δεν ειναι και μεγάλος κόπος τελικά για το Su27.

Διαβάστε: Μαχητικά του ΝΑΤΟ αναχαιτίζουν ρωσικο βομβαρδιστικό! ΒΙΝΤΕΟ

Όπως και να’χει ακόμη και αν η φαντασία σας δεν φτάνει μέχρι εκει, σίγουρα θα απολαύσετε την άκρως ενδιαφέρουσα σειρά απο βίντεο!

Πρώτα μια μικρή γευση…

Και τώρα το ντοκιμαντέρ που ειναι σε τέσσερα μέρη και με αγγλικούς υπότιτλους.

The Aviationist
Αποδοση/Επιμέλεια – OnAlert